Zaterdag 2 januari organiseerde de VVD Zeewolde de jaarlijkse kerstbomenverbranding. Zeewoldenaren zagen onder het genot van een glaasje glühwein en/of chocolademelk een enorme stapel kerstbomen in vlammen opgaan.

“Inwoners van Zeewolde hebben we gevraagd om als goed voornemen meer in te kopen in ons eigen dorp. Haal niet elders wat Zeewolde u biedt! De VVD heeft als goed voornemen om zich hard te maken voor realisatie van voldoende parkeergelegenheid in het centrum en bij de sportclubs” aldus Angela Huckriede.

De hele dag zijn VVD’ers in samenwerking met de brandweer en vrijwilligers in touw geweest om kerstbomen op te halen. De VVD Zeewolde is alle vrijwilligers, partners en met name de (jeugd)brandweer buitengewoon dankbaar voor hun hulp en steun! Deze zevende editie van de kerstbomenverbranding werd mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. De VVD bedankt de (jeugd)brandweer, Pallethandel Panhuis,  Akkerbouwbedrijf Broertjes en Biesheuvel, loonbedrijf Hut, GildenGroen, Van der Heiden Milieu, Dekker verhuur, The Lux, Cafetaria Twilight, A1 Verhuur, Wijnservices, Tante Kim en de Intertoys voor hun sponsoring.

De VVD Zeewolde wenst u een fijn, gezond en succesvol 2016!