Zaterdag 7 januari is het weer zover: de VVD organiseert de jaarlijkse kerstboomverbranding. Het verbranden van kerstbomen is een oude traditie om het nieuwe jaar in te luiden, die door de VVD in Zeewolde gestalte wordt gegeven.

De kerstboomverbranding vindt plaats om 16:30u op het Wolderstrand (ter hoogte van het pontje). Om te zorgen voor een zo groot mogelijk vuur vragen we alle Zeewoldenaren hun kerstbomen zaterdagmorgen uiterlijk 10:00u op de opstelplaatsen van de vuilcontainers te plaatsen. De VVD haalt de bomen vanaf 10:00u op. Kinderen kunnen vanaf 15:00u ook hun bomen komen brengen op het Wolderstrand. Ze krijgen dan een lot en horen om 17.00u of ze mee mogen helpen de brand aan te steken of misschien een andere prijs hebben gewonnen.

Net als vorig jaar heeft ondernemend Zeewolde ook dit jaar weer een voorname bijdrage geleverd. We hebben weer medewerking gekregen van Pallethandel Panhuis, Loonbedrijf Hut, A1 verhuur, Cafetaria Twilight, Jan v/d Hoek, fam. De Ridder,  fam. Van Beem, fam. Broertjes en de Gemeente Zeewolde. Natuurlijk is ook de Zeewolder (jeugd)brandweer weer van de partij om de verbranding veilig te laten verlopen. De VVD is alle partners zeer dankbaar voor hun bijdrage!

Vorig jaar werden honderden bomen opgehaald voor op de brandstapel. De kerstbomenverbranding trekt elk jaar meer belangstelling, en de organisatie houdt ook dit jaar weer rekening met enorme belangstelling. We rekenen dus op uw kerstboom en hopen u te zien bij de kerstbomenverbranding op 7 januari!